Feeling a bit blue during the afternoon.

 
 
Having a bit of a gloomy day as it happens. Längtar hem och längtar främst efter min kära mor. Stöttepelaren för livet liksom. Det bästa är att ha min mor som förälder och även som bästa vän. Kan berätta och prata om allt oavsett. Så en dag som denna, när man är lite less på allt, räcker det med ett telefonsamtal och så känns allt bättre. 'Cause she's kind of all I've got.  (Plus att kolla igenom alla foton jag tagit under årens gång på oss puts a smile on my face.)
 

Livet från Ockelbon (iPhone) 2.0: Mars.

Månadsresumé för mars månad here we go:
 Bästa moder jord på besök i hufvudstaden, allmän boredom på skola och roligaste ever: faceswap med Simpan. Vill också ha filter på snapchaaaaat.
Hemgång till Jämtlandet för tentaplugg och blev minsann bjuden på middag av brudarna. Samt en faceswap med Vilda som turned us into de fulaste människorna haha, no joke. Sedan sväng till Storhogna med mor och moffa i finvere som vi dessvärre har avsaknad av just nu.
 
Snabbvisit till hufvudstaden igen för tentaskrivning, sedan snabbt rusandes (aka flygandes) tillbaka till vinterhjärtat mitt för att mysa med nära och kära. Samt fail utgång med bästa järngänget haha.
 
Påskledigheten med my people.
 
Nice månad, där en större del spenderades hemma i vinterstaden min, vilket var oerhört välbehövligt. Nu är det minsann slutspurt av skolan, sista två månaderna sedan sommarloooooov. Seriously can not wait. Can. Not. Wait.

RSS 2.0

mcbnmcbn