Hufvudstadens ögonblick.

Fick hjälp av moffa med skjuts till hufvudstaden för att få med alla grejer och moder jord. Hon ska nämligen resa till Storbritannien till veckan så vi har njutit av varandras sällskap under helgen i Estocolmo innan skolan börjar igen. Lovely weather, lovely people, lovely everything.

Nostalgi-tider.

Kollade igenom gamla fotoalbum och fastnade såklart. (Är man nostalgi-barn så är man) Var tvungen att digitalisera vissa av fotona då de var så fina och beskrivande. Mest barnbilder på en själv men whatever, it's my blog. 
Pre-baby, då far hade hängelsbyxor och Potter-glasögon (I freakin' love it) och fina mor levde livet med sina tjocka 90-tals tofsar och tuperad lugg. // Sedan kom baby J y'all. // Finaste Zizzi som behandlade mig som hennes valp. Världens bästa hund.
Ehh haha märks att far var tämligen ung???
Älskar finaste mor.
Samma rutin varje kväll, göra lälling med mor på diskbänken. // Haha lol awkward "hi" från en snart två-årig Jennsan.
Så himla hardcore bestämd brud som tveklöst minsann ska igenom det täta gräset med bilen.
Jag lovar, korken är på. Detta är inte första alkoholiserade bilden på baby J-fer haha. // Baby-crew.
Så ung fin mommaaaa. // Innan balettuppvisning, obviously not that up for it.
5-års kalas med favorit blommiga tröjan. // Såååå ung moffa (!!), mor och gammelfaster (ja mor och "gammel"faster har bara en ålderskillnad på 12 år. That is what happens when your grandfather has 10 siblings lol). // Jumping Vicke haha.
En av få tillfällen med militär-far. // BÄSTA Shitass och vårt detektiväventyr med matchande huvudbandana. // Mini-Leona. Cutie. // Best-friends under 4:ans avslutning.
Haha, ja vad ska man säga. Teacher's pet. När man älskar skolan och lärarna lika mycket som livet. Har alltid älskat majoriteten av lärarna jag haft under mina skolår och respekterat dem. Utan dem hade jag inte haft mycket av den kunskap jag har idag och jag uppskattar fortfarande allt lärarna gör för de framtida generationerna. Riktiga hjältar, dessvärre med en icke representativ lön som matchar deras viktiga arbete.
Baby girl och jag. Saknar Birka något så oerhört. Alltså på riktigt, detta var vår utsikt från vårt hus. Brygga nere vid vattnet och en hel gräsplan att spela fotboll på. Drömmen: köpa tillbaka huset när jag tjänat tillräckligt med pengar och bygga på för att nå drömhuset mitt. En kan ju drömma inte sant?
 
Är så glad att mor fotade så pass mycket när jag var liten och att jag själv dokumenterade resten från 8-års ålder genom mina kameralinser. Det är så fruktansvärt roligt att ha kvar då jag får ett leende på läpparna varje gång jag ser en ung mor i dåtidens mode, samt en busig lill-Jennsan i mammas armar. 
 

Släktgården.

 
Följde med momma hem till hennes släktgård för första gången, samt sedan hängt hos momma och Vicke under några dagar. Sjuka är att mommas släktgård är bara på södra sidan om min moffas släktgård, där jag varit ett flertal gånger under mitt liv. Nu har jag dock äntligen fått se hennes hus och hur de fick plats fem personer i ett litet torp vid sjön. Så himla fint och svårt att föreställa sig. Skillnaden mellan nu och då alltså.

Bruksvallarna.

 
En solig lördag följde jag minsann med moffa och Lena upp till Bruksvallarna för mässa. Mycket mat, ost, sylt och mestadels renar på vägarna över fjället. Oerhört trevlig dag med andra ord. 

Randoms från sommardagarna.

Lite random bilder under sommarens gång. Varit hos moffa och hälsat på finvovvarna, hängt med fina lill-Leona som känns vuxen vid det här laget, godishandlat, hälsat på faster och sett mor bli hönsledare samt klappat massvis med fina hundar. 
 
Ja, som sommaren ska vara i princip?

Livet från Ockelbon (iPhone) 2.0: Juli.

Sammanfattning av juli månad ur mobillinsen enligt följande:
Jobbat och därmed följt med på några byggarbetsplatser. Denna var vid Storsjöbodarna, oerhört intressant att se faktiskt. Därefter blev det avslutning med jobbet, bland annat Storsjöhyttan där vi fick prova att blåsa glas och blev bjudna på skumpa samt fruktbricka (älska att jobba? Svar JA). // Skärgårdshelg med fina klassisar på Lindas landställe.
Det blev sol, bad, mat, fint sällskap, båt och livskvalité på högsta nivån. // Dock vaknade jag såklart först på morgonen, försökte fördriva tid med Tolstoy. Som tur var fick jag sällskap av Simpan söndag morgon. // Fiskeväder = tog ekan ut, vi låg och drev en bit ut på havet samt stekte i solen. ÄLSKA BÅT.
Hahahaha alltså älska Snap-filter. (Fick låna Mikaels phone och gick loss totalt)
Födelsedagen började med heldag på jobbet, klipptid, adjö till fina Flipp som är back in Aussieland nu, och slutligen mottagning av mina närmaste som bjöds på moder jords fantastiska jordgubbstårta (nummer 23 i mitt liv so far) och firade min födelse. // Jag och moder jord har njutit av frukost på balkongen, middagar och fika.
Lol momma på plaza då jag fick låna mors telefon och använda filter på snapchat. // Spenderat en helg uppe i släktgården där jag och moder jord lärde oss att göra tunnbröd med en av mors fastrar. Med var även en av mina favorit tremänningar. Lillen och jag hängde mycket såklart, blev frivillig barnvaktning tidsvis. (ÄLSKAR att leka med, läsa för, och mysa med barn).
Blev fetingbiten av Broms, cirka 6 bett inom en radie av 2 cm. Eh ja that pretty much hurt. // Sommarfest och använde snyggfiltret på snapchat. Haha alltså på riktigt, det ser ju inte ens ut som samma människor, alla rynkor borta och avsmalning av ansiktet. // Sommarfest med mor, momma och Vicke. Super trevligt ju!
Äntligen gjort en touch-up på tänderna. Blev nice och naturligt. // Två avskedsmiddagar för bästa Vilda som också drar till Aussieland.// GODASTE burger på Texas longhorn. Damn så himla god!! 
Blev middag med en far min och Kiera en sommardag. Vilket givetvis resulterar i 23-åriga Jempan lever livet på lekplatsen. Givetvis. // Sorry många selfies, men må passa på medan man är brun och fräsch. Snart är det vinter och döda blekansiktet är back. // Stråket har inletts med mor och momma med finväder på 25 grader. Alltså är det Jämtland eller är det Grekland? Fattar nada. 
 
Snabbvisit av bästa Elin så vi lunchade, premiärbadade i Storsjön (fucking cold u guys), och hängde innan jag skjutsade 'na till flyget. Super trevlig dag. // Heh, less brud på skoaffär medan mor shoppar loss. // Ah ma gawhd, nya HP-boken (okej it's a script, men oavsett så är det en fortsättning på berättelsen om Harry). Läste ut den på 3 h, en sådan HP-nörd är jag minsann and I am damn proud of it.
 
Ja, det var månaden julis händelserika och soliga liv. Med andra ord helt ypperlig.

RSS 2.0

mcbnmcbn