Årets julafton.

Årets afton av jul. (Ses i HD dååå) Åkte till moffa per usual under morgontimmarna i den nyfallna snön, UNDERBART, och klädde hans gran (där vi hittade en död mus-unge i ena tomtelådan där mössen tyvärr förstört tomtarna), samt dopp i grytan till lunch där. Därefter en snabb påhälsning och önskande god jul hos familjen Andersson då Elin var hemma bara över julafton. Slutligen begav mor och mig mot momma och Vicke för resterande delen av julafton.

 

Oerhört mysig jul med andra ord. 

 

Årets ypperliga julafton.

En ypperlig julafton och fortsatt julhelg har jag haft med fin familj.
Slagit in julklapparna i god tid (detta är alltså inte julaftonsmorgon dock). 
Blev hämtad traditionsenligt av moffa 9.00 för att åka till lyckliga gatan (hans namngivning av sin egen gata haha)
Väl där började vi som vanligt börja klä granen han och jag. Bästa.
12.00 dopp i grytan. Meaning tunnbrödstut för min del då.
Haha detta är det ständigt återkommande ögonblicket då mor ledsnar på mitt fotograferande och yttrar "MEN kan vi åka NUUUU??!!". Stackare, oerhört tålamodsprövande för henne.
Fina hembygden med ny snö dagen till ära och strålande solsken. Älskar.
Väl framme till Kalle kom vi till momma och Vicke. Seriöst, har jag ätit så mycket kakor och saffranskaka att jag får dåligt samvete. Fast ändå inte, för I freakin' love it.
Julmiddag i salen med öppen brasa, så himla mysigt.
Avslutningsvis paketöppning, och jag fick så himla fina klappar och är så fruktansvärt tacksam till de fina människor jag har omkring mig. Oerhört givmilda och varma.
Testing av nya locktången jag fick av moder jord. Ypperlig.
 Många winterwalks för att kompensera för allt konstanta ätande.
 
Åh så himla fin jul i år. Bästa också att mor var ledig för första gången på oerhört länge så hon kunde också komma till moffa på förmiddagen (dock lite senare än mig), inte bara jag. Jag måste bara ta tillfälle i akt och tacka  min fina familj för allt de gör för mig (och givetvis de fina klapparna jag fick i år). Så generösa och varma människor. Evigt tacksam att jag föddes med dessa stöttande människor omkring mig. Är det inte det julen egentligen handlar om? Mys genom tacksamhet samt uppskattning av nära och kära.

Hemvändar-moments.

Alltså staden min. Jämtland mitt. 
 
Har varit så fruktansvärt skönt att komma hem så pass tidigt innan jul för att få se min fina stad, mysa med min minst lika fina mor, kramas med lil'sis Leona och träffa alla andra ypperliga människor i mitt liv. Lyckan är total kan jag med andra ord tillägga.

Adventsmys i rörligt format.

Adventsmyset i rörligt format givetvis. (Välj HD 720 though)

 

Adventsmys.

Ytterst trevligt adventsmys med fina klassisar hemma hos Lindis. (Tål att tilläggas att jag smällde i mig minst 7 lussebullar själv, dvs 4 mer än kvoten för varje person, men det finns inga limits när jag väl börjar. Livets bulle alltså)
 
Tre veckor kvar till julafton och två dagar kvar tills jag åker hem för adventsmys med moder jord. Åhhhhhhhhh som jag längtat. Alltså julen hörrni, bästa högtiden.

Livet från Ockelbon (iPhone) 2.0: November.

November-life från mobilkameran coming at you bros.
Japp första veckan med nya kurserna påbörjades med två labbar. En med dessa sköna bönor där vi gjöt vår egen betongbalk som vi ska göra tester på om 28 dagar, och en trälab som var intressant men aningen mindre fascinerande. // WINTER HAS FINALLY COME. Älskar't, trots att det blir så fruktansvärt kallt här i hufvudstaden vid minsta minusgrad så är det värt det. Har julkänsla x 1000 just nu. Vill bara att julkalender ska börja pronto och att vi ska ha vårt julbak imorgon plz? // Drog hem till Jacob för enkel middag och gammal hederlig gamenight med grabbsen. Oerhört trevligt fredagsnöje när man är sådär ap-trött efter en hel påfrestande skolvecka.
Snökaos i hufvudstaden. Men jag älskar det, julkänsla deluxe med snöflingorna som landar mjukt på hårslingorna och smälter så fort man kommer inomhus. // Ma pj's (!!!) älskar min butterfly-pyjamas som jag i princip lever i på förmiddagarna, speciellt nu när lägenheten är så pass varm för kylan har kommit utomhus. // Lite fräsch sådär pre-jobb. Såg ju inte ut sådär när jag kom hem 03.00 efter serveringsjobb. // Laddade dessvärre bara upp med fil innan jobb (alltså inte särskilt stärkande) men som tur var blev vi bjudna där på mat vilket var dröm. Muchas gracias.
Dagen efter 13 h jobb var man ju cirka såhär fräsch och glad. Vaknade pigg som en mört vid 8 per usual, därmed endast 4 h sömn, men heck, man klarar sig ju! // Blev bjuden på brunch av min fina gammelfaster (lol hon är 60 år men tekniskt sett är hon ändå min gammelfaster, många syskon på moffas sida haha) på Mornington Hotel. SÅ GOTT. Jag dog för allt, men främst alla efterrätter, mini cremé brulé, mini pannacotta, mini chokladpudding, pannkakor med nutella, ALLT. Vi tog en liten promenad kring fina djurgården i kylan också. // Alltså.... när skolan delar ut gratisexemplar av proviva blåbär. Då kommer tattar-Jempan fram. Men vad fasiken, de är riktigt goda och framförallt gratis. Why not?
 
 

RSS 2.0

mcbnmcbn