Vacation-mode.

 
Moder jord fyller femtio hela år detta år så en utlandsresa är därmed bokad och jag längtar som få. Kollade tillbaka på dessa bilder från diverse resor och vill ha sol pronto. Tror verkligen inte jag är ensam då januari/februari är största "längta"-månaden då allt varit kallt, slaskigt och grått så vill man bara fly landet till varmare breddgrader.
 
Snart så. 

Besöket i Uppsala.

Introducerade Johanna för frappe. Helsåld såklart haha.
Min nya favoritkappa. 
 
Oerhört trevlig snabbvisit i Uppsala hos äldsta fina vännen Johanna som flyttat dit för att jobba. Bästa var ju lördagen med finaste vårvädret på länge. Satt och glassade vid lägenhetsväggen i timmar, så himla härligt. Gick verkligen inte att förstå att det bara är februari. Hoppas så innerligt att det håller i sig.
 
 

Blast from the past. PART 2.

Fortsättning av minnenas allé med sista delen.
Självfallet tog vi alltid kort när vi var på stan och provade grejer. Why not liksom?
Alltså sådana här moments mellan mig och Elin, exempelvis som i detta fall direkt efter en fotbollsträning när vi blir kvar och larvar oss i en timme (!!!) i omklädningsrummet för vi är övertrötta samt flummiga...... Love my shitass.
Saknar moffas valpar, då han trappat ned från 22 till 9 hundar under de senaste 10 åren. Saknar valpmyset ju.
Konfaläger samt lite gymnastikkonster vi körde i klassrummet.
Haha träslöjden när Vilda råkade spilla ut vattnet vi använde för att mjuka upp träskivor för att formas om till våra askar. Fick vi minsann moppa lite golv.
Min och Vildas seger-gest. Mag-bump. Still going strong today haha.
Den gången vi hade någon hjärt- och lungräddningsundervisning, som även innehöll bandagering av sår och ren allmän kunskap angående sjukdomar. Lyckan var total när vi fick köra fake-blod och låtsas vara trafikoffer där vi skulle hjälpa varandra.
Godissäljning för klasskassa och finaste Vilda. Så himla små vi var, sorry can't get over it.
Fin-FLipp och ännu mer bilder från stadsturer med girlsen, samt lektioner när vårsolen var framme. Då blev det minsann lite stek på pingisborden läsandes svenskaböckerna och kreationer av inbakade flätor.
Elins moppe! Plus Vildas perfekta framtidsbil (pink of course, what else?)
Maiden-konsert med Shitass-Elins familj, Göteborgsresa med moder jord och henna-tatuering som tramp stamp (haha whyyyy?)
 
 
Jag kan inte sluta skratta. Så roligt att hitta detta. Man tog kort konstant och så himla många egos på en själv samt med andra på så konstiga ställen. Dock är jag oerhört glad att jag har kvar allt detta, då det påminner en om allt roligt vi gjorde. Är så oerhört glad att jag gick på Ås, som är en stor skola för att vara i en by, men ändå så nära till stan då vi bara kunde ta bussen och var inne på tio minuter. För vi blev ju tajta och det var ju en slags trygghet i det hela. Plus att jag älskade lärarna och hela skolan, så jag hade iallafall inte kunnat få en bättre skolgång från 2:an till 9:an med de finaste vännerna. Där jag har gått med mina tre bästa vänner under hela den tiden (trots Flipp i B-klassen but still). 
 
Oerhört tacksam och fruktansvärt glad över denna skoltid. 

Blast from the past. PART 1

Ojski pojski. Har sagt att jag ska ta tag i rensning av högstadietbilder från min dåvarande Ericsson-telefon men har som aldrig riktigt tagit tag i det. Men nu är dagen minsann kommen, och damn vilka weird men oerhört roliga bilder jag hittat. Såklart jag måste lägga upp vissa guldkorn på bloggen, right? Så många bilder dock, men här är part 1.
Alltså babyfaces everywhereeeeee.
Tyckte man var så himla cool när man fick låna grabbarnas keps (????). Haha lol. Sedan kan jag inte ens förtälja det exakta antalet egobilder jag har på mig själv. Alltså på riktigt, jag tog kort på mig själv på soffan, i busskuren, på affären, på stan, på möbelaffär. Hahah alltså vad hände?
Elin tog hål i örat, them boys och världens bästa träslöjdslärare.
Tiderna då man bar fotbollsshorts som vanligt klädesplagg. Till en "cool" t-shirt eller dubbla linnen i olika färger. Haha alltså modet, love it.
Lite Hudik-cup bilder. Många svullbilder på mig själv, aka ätarN. Sedan, what was up with all the pictures of shoes? Har så många bilder när vi står som på bilden ovan och tar kort på våra skor som värsta gruppbild. Haha so weird?
Lillen min. Samt ännu mer ego-pics. (Alltså vem tar kort i bilrutan, why? Är det necessary när det inte ens blir en klar bild?)
Söt moder jord. Sedan hade jag fetaste posen som jag verkade dra hela tiden, as I called "Älgen". Haha alltså..... Satte upp fingrarna bakom huvudet som horn och en svag antydan till pussmun. Eh.....
Bästa Shitass och fotbollslattjande ute på hennes gård. Sedan JA jag tyckte jag var svincool i mitt träningshårband då jag drog upp det mer mot mitten av huvudet så det ser ut som om jag är helt nyvaken. Bara för att fotbollskillarna hade det så ville ju jag också prova.
Snipp- och snoppböckerna i biblioteket lol. Plus en Anthon posandes på bibliotekariens bord, haha whoopsie. Sedan vår fina träslöjdsskylt som jag, Vilda och Elin gjorde (om jag kommer ihåg korrekt) och satte utanför träslöjden, för att alla ska hitta. För träslöjd äger ju faktiskt, it's a fact.
Alla raster och kortspel. Även en oerhört ung momma.
Smygfoton av snygga vikarier (y'all girls from the hoods know who it is). Polkagrissäljning för klasskassan och hemkunskap med fina Vilda.
Hahaha alltså bilden på FLipp kommer jag ihåg att vi fullkomligt dog av. På konfan när vi jämt spelade mördarboll nere i källaren. So funnyyyyyy.
Vilda med heels på longboard. Hell yeah.
Hahah kan inte få nog, klart man ska ta kort på sig själv medan man cyklar. MÅSTE.TA.KORT. Samt bilden nedanför här, klart man tar ego-kort på macken?
Babyfaceeeeeeees everywhere. (och en less Vilda på lektion haha)
Älskar även att vi spenderade många raster i biblan spelandes schack. Duktiga tonåringar if I may say so myself. Men seriöst, älska schack, tycker det är as kul.
Hemkunskap som alltid var sjukt roligt. Fick tydligen även med paketet på bild haha (ni som vet, ni fattar). Sedan lite torktumlarbilder på mig och Per i vår lägenhetsbyggnad. Klart man fick plats.
Filmning till svenskan, adaption av Piratika som jag och Vilda gjorde med hjälp av fina vänner som ställde upp som aktörer samt kamerateam. Så himla ledsen att jag tappat mitt exemplar av filmen då den var freakin' hilarious.
SVEA-mössan var en given accessoar. Den plus ryggsäcken var perfekta högstadieoutfit.
Basketmatch, samt när jag och Vilda praoade på dagis medan Leona gick där. Success.
Alla walks från A-huset till korridoren. Så river de gammhuset när vi går ut ur nian. Well thanks a lot for that haha. Äh ska inte klaga. Sedan finaste lillen min på Jamtli julmarknad.
Allt häng i biblioteket och utanför klassrummen. Haha älskar bilden på VIlda, FLipp och mig. Helt i egna världar.
 
 

Livet från Ockelbon 2.0: Januari.

Ehhhh, samtal med Jacob på 435 h må ju vara fetaste rekordet? Messenger har fått snapp alltså haha. I början av januari var vi på laserhallen, där jag och Flipp (som hamnade med Aussies) fick fet stryk av resterande brudarna samt småbröder....... MEN vi hade minsann bäst träff-procent. That has got to count for something? Packningen till fjällen skildras även i bilderna ovan. Inget strategiskt i vår packningsmetod, men det funkar ju ändå!
 Cold yet so beautiful i backen.
A last hurray när jag drog tillbaka hem (ännu en gång ofc) för en sista utgång med järngänget + Aussie boys. Crazy night men hade oerhört kul. Vaknade upp med fet smärta i vänstra armen och trodde det var träningsvärk från träningspasset på lördagen, visade sig vara ett fett blåmärke. Aj? Sedan väl tillbaka i hufvudstaden (igen) så kom Elin på blixtvisit och sov över, där hon bland annat tog sig igenom säkerhetskontrollen med kniv. Haha what? Så blev riktiga farvälet dagen efter.
Hehe. Märks ju ambitionsnivån första dagarna. Roade oss hellre med fatbooth än lastnedräkningar.
Med skol-livet så började även jobb-livet. Dock är det oerhört kul att vara i F-klass då de är så fruktansvärt fina små människor. Både mot varandra och vuxna. (Plus att de blir konstant chockade när jag säger att jag är 22 år gammal, de tycker jag ser ut som en, and I quote; "Tonåring, du ser ung och fin ut". Haha får ju fet confidence boost av de små liven.) Även att man är super poppis som ny vikarie resulterar i att mitt bekräftelsebehov är ju mättat gånger 1000 varje dag jag är där haha. Bästa är ju även att få använda mina oerhört bekväma fritidstofflor. Higlight of the day.
 
Ja, ytterst trevlig start på nya året. Har även varit out and about i hufvudstaden med klassisar men telefonen kan ju inte fånga allt på film? Nu är det februari (alltså redan???) och jag multitaskar för fullt med plugg, jobb, kandidatexamensarbete, Lava, träning och kompisar såklart. Mycket att göra, men oerhört kul ändå med ett busy schedule. Vilket resulterar i att sommaren närmar sig betydligt snabbare och man kan faktiskt få börja längta redan nu. Faktiskt.
 

RSS 2.0

mcbnmcbn