Bil-to the-Bing-to the-o

Bilbingo med en trio av kvartetten i Vildas faders jeep i finvädret. Kan det bli bättre? Ja man vann ju till och med 250 spänn. Rich bitch over here y'all.

Midsommarhelgen i solens tecken.

 
Perfekt midsommarhelg på landet hos momma och Vicke. Blev en lugn midsommar i år, för omväxlingens skull, och det var så fruktansvärt välbehövligt. Klädde upp oss fint, åt mat (mat mat mat hela tiden hela helgen I may add) spelade kubb, åkte båt, grillade, besökte alpackor och bara njöt av finvädret. 
 
Kommer aldrig gå att kunna toppa detta finväder i Jämtland något år framöver. Helt kört. Dock så tackar jag, och med största sannolikhet resten av jämtarna, för en hel midsommarhelg utan regn (förutom en natt, men det räknas inte) innehållandes strålande sol. Tack, tack, tack!

Greklandet för moder jord.

Prepare yourselves for a massive photobomb. Då har jag till och med sållat bland bilderna, men kan som inte välja bort fler bilder. För att fira moder jords 50 år på denna jord åkte vi till Grekland, närmare bestämt Rhodos (Yey, return of the prodigal daughter till party-ön och 18-års destinationen). Det var så himla välbehövligt helt enkelt. I beg your pardon for the exceedingly large amount of pictures coming up.
Nattflyg och en tredjedel av resesällskapet fångades först på bild. Taggade.
Blekfis.
Hela finsällskapet. Jag och 50-plussarna såklart. How I like it you know?
Bästa moffa.
Re-visit to Old  town givetvis. ÄLSKAR gamla byggnader.
Lite trötta momma och Vicke efter all promenad i gamla stan.
Standardhoppet överallt givetvis.
Standard när jag försökte ta gruppfoto. Alla i sina egna världar haha.
Mor fick lite små post-födelsedagspresent. 
Morningwalks för att inte bara slappa hele ti'n.
Visade mor bargatan och pekade likt en turistguide på ställen som järngänget kaosat runt på.
Standard utlandsbilden jag måste ta varje gång. JA moder jord är less på att ta dessa bilder stackarn. 
Haha momma såg ut som maffiaboss på beachen i kepa och bira i handen. 
 
Oerhört trevlig resa med fina människor, och en ypperlig orsak att faktiskt åka, nämligen moder jords femtio år. Huvudsaken var att hon hade en trevlig resa, vilket det utan tvekan blev. Direkt dagen efter att planet landade mjukt i Sverige igen var det back to reality och jobb. Men skönt att starta lovet med dessa fina människor och utlandsvärmen minsann.

Puderrosa dröm.

Min nya puderrosa favorit. Älska mössa alltså. Även på sommaren.

Livet från Ockelbon (iPhone) 2.0: Maj

Sommaren kom till slut! Greetings maj månad.
Månaden började med hemfärd för att fira födelsedagar. Köpte något på Starbucks för första gången i mitt liv. Var ap-gott såklart. // Spa med moder jord på hennes b-day. // Mexicansk brunch till Vildas b-days ära.
 Dedikerade några timmar på fredagen till att steka järnet och få en liten brun bas. Freakin' finally. // Lekte med andras snapchat och låtsades att jag hade filter samt att det var min telefon (sad reality när jag snapade från min egna Ockelbo senare) // Utgång med brudzen på Marités öppning
Sommardagarna kom till hufvudstaden och jag levde i shorts (freakin' äntligen). // Kört flätor på senaste tiden då mycket stor inspo kommer från kidzen i skolan som älskar braids. // Möttes av stor parad på mitt torg en random lördagseftermiddag.
Packat kläder inför sommar i Jämtland. // Chillat med the crew efter vi äntligen skickat in kandidatexamensarbetet. // Jobbat min sista dag på skolan, wäääh kommer sakna mina små barn. Men life goes on ya know.
Hemma en minisväng för tentaplugg (lol, blev inte mycket gjort på den fronten) och hängde med brudarna plus moder jord. Freakin' lovely.
 
NU är det en vecka kvar innan jag skrivit sista tentan och går på sommarlov. Kan tiden bara spola förbi plz? Snälla?

RSS 2.0

mcbnmcbn