Påsklovet i all ära.

Alltså våffelfrukost.
Haha skeptisk Flipp tappade lite tålamod på en av stationerna.
Ma babiessss.
 
Så FRUKTANSVÄRT jäkla skönt med påsklov. Dock ett minimalt sådant men ändå, att vara ledig torsdag till måndag utan något som helst plugg behövdes så innerligt. Hela järngänget var äntligen samlade igen, så vi hängde givetvis. Åkte till momma och Vicke över påskhelgen för lugnet ute på landet. 
 
Därefter blev det sleepover hos Flipp och Vilda på påskdagen där vi dagen efter gick på, hör och häpna, Geocaching. Hade ingen freakin' aning om vad det var men det är ju oerhört kul. Ladda ned appen, få koordinaterna för gömda cache:r, står ibland ledtrådar om vart den kan finnas (kan vara gömd i en stock, eller bakom en planka) samt hururvida den är liten, mellan eller stor. När man hittar den skriver man sitt namn i loggen, samt kan se alla som hittat den tidigare, eller om man är den första som hittar den. Kan även lämna artifacts eller busa med folk, som de som hade "sproing"-tossar som for ut när vi öppnade en. Markerar därefter hittad. 
 
I sincerely wish that I had enough minne på min mobil för att kunna ladda ned appen. För här i Stockholm lär det vara sjukt roligt att leta efter dem. Man gör något roligt, samt får se (ibland) nya ställen. Jaja, får köra från någon annans telefon hehe. But all in all, en oerhört trevlig helg hemma. Som fisken i vattnet helt enkelt.

Storhogna M.

Haha fångade moffa ätandes "de där gröna sakerna" on camera. Märks ju vem man har fått grönsaksfobin från.
En ytterst trevlig och solig tisdagsmorgon styrde jag, moffa samt moder jord kosan mot Storhognas nybyggda mötesplats. Nämligen Storhogna M, där moffa var projektledare för hela alltet. Innehållandes restaurang, bowlinghall, biosal, konferenssal, gym, spa och biljard/hängområde. Därför var det både nytta och nöje att åka upp dit nu, så jag fick höra i detalj från honom själv angående alla olika konstruktionslösningar. Sedan var det ju en sjukt snygg byggnad i timmer med massivt ljusinsläpp så det var oerhört häftigt att få se allt. Plus äta god mat och steka i solen.
 
Ja, en liten super trevlig break i tentaplugg helt enkelt. Älska fjällivet alltså.

Besök i hufvudstaden av moder jord.

Haha, moder jords min när vi hoppar på rätt busslinje men åt fel håll. 
Besök av självaste moder jord i helgen. Naturhistoriska riksmuseet. Fika. Mat. Städning. Mall of Scandinavia. Bio. Finmiddag. Välbehövligt med mamma-tid med andra ord. 

Livet från Ockelbon (iPhone) 2.0: Februari.

Sammanfattning av februari månad genom min kära följeslagare iphone 4, aka Ockelbon.
Kandidatexamensarbetet är påbörjat och i full gång = långa dagar i skolan där ögonfranstången får följa med ibland om man måste iväg direkt efter. Varit på kick-off för Lava (vår egna stora företagsmässa som vi anordnar) samt ännu ett freakin' blåmärke då jag gick in i en vass bordskant. Eh aj?
 
Ännu mera jobb, mestadels med finaste F-klass (så fruktansvärt fina 6-7-åringar) samt med ettorna. Haha älska när man ska ta kort och framkameran är på. This is the real me you guys, lätt koncentrerad på mobilen med svag antydan till dubbelhaka. Lovely. Därefter har det varit LAVA. Yes, vår alldeles egna företagsmässa som vi anordnar med rekordmånga 116 byggföretag. Där jag var företagsvärd (och gick runt med min pikétröja som vi fick) för företaget BTB (perfekt då de specialiserar sig inom just konstruktion, det jag vill läsa inom min master. Win win), samt gick runt och raggade sommarjobb hos andra företag också (men mestadels för alla gratisgrejer och godis såklart).
Vi körde roddning kvällen innan då vi tog undan alla möbler, klistrade fast gångmattor samt hjälpte mitt företag med sin monter. För att dagen efter spendera hela dagen på mässan och på en rekordsnabb timme hann jag och Linda hem till min lägenhet för att svira om inför gasque (och därmed försöka rädda lite halvslitna ansiktet och göra ett halvhjärtat försök att fräscha upp sig). Där vi fick finmat och jag fick ytterst trevligt bordsällskap. Synd bara att jag började jobba 09.00 på fredagen så det blev ingen helnatt för mig dessvärre. Dock en oerhört trevlig dag och kväll, men så fruktansvärt ont i fötterna efter alla dessa timmar. 
Spökboll på blodigt allvar med KTH:are. Sedan en av de bästa sakerna med fritids: få bygga med alla grejer.
Uppsalabesök hos Johanna där jag kidnappade grannens hund (basically) haha I want one so baaaaad. Sedan dagen efter hade jag pendeldate med Kam på väg tillbaka till hufvudstaden. Oerhört mysigt!
 
Ja, en busy månad med mycket plugg. Men solen har börjat uppenbara sig och nu känns det som att våren närmar sig snart med stormsteg (hoppas jag iallafall).

RSS 2.0

mcbnmcbn