Moder jords dag.

Alla mödrars dag.
 
Stora gratulationer till alla fina välförtjänta mödrar ute i världen. Främst till min egen moder jord och momma, som de fantastiska kvinnorna de är. Finväder till deras ära på denna söndag och om två veckor firar vi mor åter igen på bästa sätt för hennes femtio år på denna jord: Grekland.

Moder jord 50 år.

Filmklipp från moder jords födelsedag. 50 solsnurr, helt galet.

 

Vildas b-day.

(Se i HD)

Vildas birthday in a moving picture. Bäst sammanfattning av dagen: LA BAMBA. Spelades på repeat konstant och passade mexikanska brunchen ypperligt.

 

VIldas b-day a´ la Mexico.

Beskrivande bild: Vildas slavar. Dock tog Vilda min plats just denna tidpunkt som bilden togs, annars slavade vi andra i köket. Men det är klart man gör det för födelsedagsbarnet!
Piñataaaaaaa.
Lol, fina tjejer och en Casper i bakgrunden.
 
The week of birthdays for real. Dagen efter mor blev det Mexico-brunch för Vilda som är 23 år (!!!). Crazy alltså. Oerhört roligt med dagsfirande då alla var lediga på kristihimmelfärds och dagen var fylld med fint väder, god mat, super bra sällskap och en piñata. Perfekt med andra ord.

Moder jords b-day.

Blev en hemvisit för att överraska bästa mor på hennes 50-årsdag. Har styrt upp hela hennes födelsedag sedan veckor tillbaka. Inledde med champagnefrukost på morgonen, därefter åkte vi på spa där vi lyckligt nog var ensamma under hela tiden vi var där. Därefter kom alla släktingar och vänner jag bjudit in hem till oss och umgicks med fördrinkar för att avslutningsvis äta middag på Brunkullan tillsammans resten av kvällen.
 
Så himla lyckad dag och är fruktansvärt tacksam över att Ingela Plingela är min mor. Perfekt dag som hon utan tvekan förtjänar. 
 
Jag älskar dig oerhört mycket kära mor. 50 år nu, minst 50 år till ska du leva.

Livet från Ockelbon (iPhone) 2.0: April.

Oerhört lite gjort denna månad. Eller en bättre formulering är snarare oerhört MYCKET plugg och jobb gjort, dock mindre fritid, vilket resulterat i få bilder. Men hell, får man cash och kämpar i sluttampen med kandidatexamensarbetet så är väl lugnt.
 Var vilsen ÖFK-are på tele-2-arena och hamnade dessvärre i Hammarbys klack. // Tagit tillvara på få soltimmar på helgerna. // När man får egengjorda armband av kidzen på jobbet är det så gulligt så. // Unnat oss frukostbuffé medan vi pluggat på morgonen. VÅFFLOR alltså.
Jobbat på med bästa kidzen. // Jobbat på med kandidatexamensarbetet (snart klart hallelujah). // Valborgat i Uppsala med bästa brudarna från gymnasieklassen. 
 
Nu är det freakin' maj och början på en lätt sommar-månad. Helt galet vad snabbt detta år har gått?

RSS 2.0

mcbnmcbn