Homeland.

Alltså mors ögon.... Don't get me wrong, I love my green eyes men jag hade gärna fått mors otroligt vackra blåa ögonfärg. Ser seriously ut som linser, och allt jag gjort är att dra lite på kontrasten. So it is all natural.
Home.
 
Så himla härligt att vara hemma, trots tentaplugg, och bara mysa med mor, äta matens guld: tunnbröd, mys-äta med moffa, gosa med vovvarna och bara vara. På riktigt, förstår ni varför jag älskar Jämtland när ni kollar på bilderna? Det är så fruktansvärt fint, and it's home.

Vännen i hufvudstaden.

Fick höstigt finbesök av äldsta bästa vännen i söndags. Riktigt söndagsmys och sedan Mall of Scandinavia samt bio på måndagen. Oerhört trevligt snabb-besök innan man beger sig hem till de mer nordliga breddgraderna för tentaplugg.

Polaroid moments.

Polaroid-bilderna från en ypperlig lördagskväll med fina klassisar. 

The bullmommas of hufvudstaden.

Trevlig söndagsgöra med Lindis. What can go wrong with bullbak, degätande och gott sällskap? Absolutely nothing.

Livet från Ockelbon (iPhone) 2.0: September.

Back at it again with the mobilbilder.
Ätit på Fondueboden, godaste ever. // Även haft mor på besök i hufvudstaden. // Fin morgonview när man tar obligatoriska joggen.
Obligatoriska egot i trapphuset (ej blivit ertappad än så länge med att fota mig själv men finns det tid finns det hopp?). // Bio på Finding Dory. Loooooooved it. // Fick finaste muggen av Jacob. Älskar att alla vänner i mina kompisgäng associerar mig främst med HP. It's freakin' life bro.
Fortsättning av HP spår: var i Uppsalis över helgen för att fira bästa Johanna som fyllde år. Hade massa partygrejer där bland annat Potter-glajjorna fanns med, lyckan var fulländad lol. Det var super trevligt med 15 pers i lilla ettan men det gick ju prima. Natten avslutades med dans på krogen. Oerhört kul helg.
Ännu en ego i trapphuset, still not caught in action. // Ännu en Uppsala-tripp för cheez-doodle-sleep-over med bästa Johanna, bio med fina Kam och släktfödelsedagskalas. Men dessvärre fastnade endast vi på mobilkort si sådär kl. 12 på dagen ätandes cheez-doodles fortfarande iklädda pyjamas. That is how we roll you know.// Bästa HOA:rna bestämde oss för att unna oss frukostbuffé så här på en fredagsmorgon medan vi skrev klart assignment 2. Det var ett ypperligt beslut.
 
Nej men gott folk. En trevlig och förvånansvärt varm september månad. Ytterst trevligt inte sant?
 

RSS 2.0

mcbnmcbn