Uppsalis spontanis.

Jeeeez, hängt i Uppsala så mycket de senaste helgerna att det känns som att man är praktiskt taget student där. Denna helg blev det sleepover med cheez doodles a'la Johanna och Jennifer style. Blev även Bridget Jones baby-bio med Kam och slutligen på lördagen var det 1-års kalas för min minsta tremänning. 

Alltså på riktigt, kolla in ögonen på mina små grabbar. Gonna be heartbreakers när de blir stora. 

Livet från Ockelbon (iPhone) 2.0: Augusti.

Augusti månad, sista sommarmånaden. Wääääh pallar inte men nu är den alltså över. 
Mycket trevliga frukostar när man vaknar upp hos mor som har ett någorlunda fyllt kylskåp till skillnad från en själv.// Följt med mor som shoppat. Var tvungen att fota när hon råkade få på sig en helrosa outfit bara för att hon hade rosa byxor på sig. // Pluggat lite italienska samt färglagt i min fina HP-ritbok (lol Jennifer 5-år). // Varit uppe på fjället i Bruksvallarna en sväng.
Hann se bästa Johanna en sväng också innan hon for tillbaka söderut till Uppsalis. // Hängt på landet där dagarna fylls av korsord och kortspel. Med andra ord ren harmoni you guys. // Egos såklart. what else?
Skrattat med momma mycket under dagarna där ute, samt ätit glass från Bräckes glassbar. So freakin' good every time. 
Hängde med faster 06.30 ut i fridfulla skogen för att släppa hundarna inför jakt. Älskar skogen. Det är så tyst som det kan bli, med undantag för några fågelkvitter och kvistar som knäcks när man går. Man må ju leva upp till smeknamnet Jämtland.
Blev helt amazed när jag såg hur rulltrapporna till tunnelbanan lös likt regnbågen. Pride of course! // När det blev tillfälligt stopp i tunnelbanan och som tur var hade mor och jag proviant i form av godis. Indeed exceedingly necessary. // När första dagen på väg till skolan innehöll 12 mm nederbörd. Men jag fick ju iallafall använda min lovely regnjacka och mitt nya rosiga paraply. 
 
Augusti är över och skolan har startat! Skall lova mig själv to not fall of the grid och inte ha något att uppdatera på någon månad. Utan jag skall stay strong och komma ihåg att fota. Fett promise på den alltså.
 
 

RSS 2.0

mcbnmcbn