R O M A - Rom.

 
Rom.
 
Älskar egentligen denna stad också. Men föredrar ändå Firenze, endast på grund av nivån av mysighet samt att det är lite mindre. Rom är gigantiskt och har antika byggnader lite här och där. Men just vid dem ställena samlas självfallet allt folk, vilket är mindre attraktivt. 

Oavsett så har vi varit i Vatikanstaten, sett Colosseum, önskat oss vår livs största önskan i Fontana di Trevi (Plz come trueeee), sett Spanska trappan, parkhängt medan vi legat och glassat oss i solen, ätit så fruktansvärt god mat (åter igen dessvärre ej fångat på systemkameran men finns på mobilbilder sen) och bara njutit av denna fina stad.
 
Jag älskar hela Italien egentligen och är så glad att jag åkte hit. Hela kulturen och all mat, vin, efterrätter är helt fantastisk. (Möjligtvis minus all uppmärksamhet man får som blondin, det är självfallet ytterst givande för självkänslan till en viss gräns, men sen anser iallafall jag att italienarna blir lite väl slime:ig if you know what I mean) Oavsett så är jag i princip kär i alla italienska städer jag kommer till. Det är väl ett tecken om något på att jag är storm förtjust i Italien?
 
Milano, Rom, Florens avbockade. Kvarstående: Verona, Genova, Como, Bologna, ev. Venedig.
 
Stay tuned.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se