Serravalle Designer Outlet.

 
I lördags begav vi oss tidigt på morgonen mot bussen i Duomo för att åka till Serravalle, en designer outlet en bit utanför Milano. Det finns ungefär 250 butiker, med dyra märken som Prada, Gucci, Moschino, Dolce & Gabbana etc. (som jag har noll koll på). Men jag siktade minsann in mig på sportmärken som Nike och Adidas. Där jag fyndade 5 olika tränings-/mjukiskläder för 1000 spänn. Alltså ett par vanliga springtights kostar vanligtvis 800-900 och nu fick jag ett par sådana som jag kollat på ett tag, ett par springshorts, ett träningslinne och tränings t-shirt samt vanlig t-shirt för 1000 spänn. Galet vilket fynd! (Eh märks det att jag blivit smått träningsobsessed, iallafall när det kommer till kläderna)
 
Oerhört nice med bra priser. Även fast dyra märken som Gucci visserligen har stora rabatter, så går det ändå från ca 20000 ned till 5000, det är inte ett rimligt pris för fattiga studenter som oss. Men nog spenderade vissa några slantar på de dyrare märkena också. When in an Italian outlet liksom (haha börjar bli livsmottot märker jag nu, sakta men säkert.)
 
Så om ni befinner er i Milano någon gång och får ett oerhört stort shoppingssug -> åk till Serravalle. Direktbussar går på 75 min och ni kommer direkt fram till ingången. Lättare än så kan det icke vara mina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se