Årets fina julafton.

Oerhört vackert väder på julaftonen, tackar man för.
Standard dopp i grytan hos moffa och Lena med släkten. 
Jag och moffa klär deras gran per usual.
Därefter vidare färd med moder jord mot momma och Vicke i finvädret.
Alltså mängden snö under juldagen och annandagen. Cray cray, men klagar absolut inte.
 
En ypperligt fin julafton i år igen med liknande traditioner som tidigare år. Är bara oerhört tacksam för så fin familj och släkt. Skänkte även tankar till dem som av olika omständigheter inte har någon att fira jul med eller som associerar julen med något ledsamt eller rent utav tragiskt.
 
Man ska aldrig ta något för givet, speciellt inte sin fina familj. Utan dem vore jag inte mycket helt enkelt, och är extremt tacksam över att vi fått fortsätta våra fina traditioner tills nu och förhoppningsvis en lång tid framöver.

Christmas feels.

Christmas feelings med moder jord. Nyklippt hår, färdigpyntad gran och lussebullsbak. Kan det bli bättre? Ytterst tveksamt.

Julbesök av moder jord.

Finbesök av moder jord i hufvudstaden under andra adventshelgen. 
 
Julmarknad, massor med mat, skratt och mängder godis såklart. Bäst är hon.

Adventsfikat.

Bästa tiden på året och bästa bakverket någonsin. 
 
(Fet obs, oerhört länge sedan jag använde systemkameran, men har varit så busy med annat så har tyvärr helt enkelt inte blivit av. Men inför första advent, det är klart man måste fota lite iallafall) Adventsmys hemma hos Lindis där vi bakade lussebullar, åt risgrynsgröt samt pepparkakor, drack glögg och julmust. (Jag konsumerade väl hälften av dessa bara, det mest onyttiga såklart bull- och julmustmonster som man är). Jätte trevligt och super mysigt. 
 
Bara en vecka kvar nu av skola och SEN ledighet samt hemfärd nästa helg till älskade Jämtland. Länge sedan jag längtade så här mycket alltså.

Julafton de senaste åren.

Okej, 2011 blev det inte alltför mycket fotat, men charmen fanns ju där såklart och det var året då 40-plussarna var obsessed med mobilerna. Titta på dem, som ungdomen idag?!!!
 
Blir ett litet hopp till 2013. Alltid julpynt med moder jord (dock innan julafton, låååååångt innan but still det är julkänsla)
Ja, man har ju x antal liknande bilder som dessa. Moder jord är en av dem roligaste människorna jag vet.
Julaftonsmorgnar: åker jag alltid till moffa per usual ( eftersom mor jobbar ofta julafton ända sen jag var liten) så klär vi hans gran. Finaste och mysigaste traditionen jag har. SJÄLVKLART ska jag dit på julaftonsmorgonen i år igen.
Sen skall årliga julaftonskort tas så man kommer ihåg 10 år senare hur man faktiskt såg ut och skratta lite åt vad var det egentligen man hade på sig? Nedan var lite av min hippiefas som faktiskt inte dött ut haha. Fina mor fryser som alltid.
Därefter en sväng ut till Ås för att önska god jul till Leona och familj, på väg till momma och Vicke.
 
 
Julen 2015. Som inleddes med rosa vacker himmel.
Hem till moffa på julaftonsmorgon som vanligt. 
Tripp förbi fina Ås på väg mot Grimnäset. 
3 kvinnliga generationer: jag (året med lugg), moder jord och momma. (Med andra ord tripp, trapp, trull. 1.64 till 1.59 till 1.55, korta kvinnor i släkten haha)
Fina momma och Vicke.
 
 
Förra årets julafton: 2016.
Finaste moffa.
Standard årliga dopp i grytan till lunch varje år. 
Världens bästa moffa <3 
Världens finaste moder jord.
 På väg till momma och Vicke där Kalle Anka och middagen spenderades. 
 
Så det är verkligen same procedure  every year. Iallafall de senaste 5 åren då jag och mor alltid åkt till momma och Vicke efter min morgon och förmiddag hos moffa samt jullunch. Innan har vi alternerat hos moffa och Lena, eller momma och Vicke. I år blir det pretty much samma procedure. Men man är ju en vanemänniska, och jag älskar småtraditionerna jag har. So why change it up too much liksom?

Livet från iPhone 3.0: November.

Sista månaden innan julens månad. Sammanfattning kommer nedan:
Hardcore start på skolan med nya krävande kurser. // Var på MTV-release fest där bästa Kam uppträdde och hade skrivit majoriteten av låtarna som uppträdde. Med mig som partner in crime hade jag min Mexico-brutta, stal även ballong såklart // Liten goodiebag. Nice att nya mtv-programmet heter single af. Jag och Ceci kände oss något träffade haha. // Utgång med fylle-kapla på förfesten.
Mysmiddag med klassisar. // På väg till Cecis uppvisning under días de los muertos. Tuffaste killen på bild här då. // Vikarie-Jempan som powernapar lite emellan lektionerna för mellanstadiet. 
Äntligen klar med Filosofi föreläsningarna, Martins min representerar hur vi alla känner inför denna flummiga kurs. // När jag och Louise råkar matcha. Gult är inte fult y'all. // Mitt och Lindas fina flerbostadshus. Är SÅ fint i 3D, tur jag börjar lära mig Revit ordentligt, för det tog sin lilla tid att få ihop denna. // När träningen börjar pay off för absen. Satsa på 4-pack nästa perhaps? Innan julmaten förstör allt haha.
Hade mysig reunion med Milano-brudarna. Bjöds på god mat, förvånansvärt god saftgrogg och massa vin givetvis.
 
Inte lika händelsefull novembermånad. Dock är det månaden med gråväder och regn varannan dag (åtminstone i hufvudstaden) så det var väntat. Men NU mina vänner är det äntligen bästa månaden: DECEMBER. Har sån julstämning, trots avsaknad av snö, så det är inte klokt. Vill ha julafton och julmys med min fina släkt nu nu nu. 
 
 
 

RSS 2.0

mcbnmcbn