Fjällen.

Fjäll-livet.
 
Trots en blixtsnabb visit hem över helgen för att packa inför Milano så hann jag med att ta med Leona till fjällen och åka lite bräda. Det enda som saknades var solen, men what the heck, det var så nice att bara åka lite in i det sista av vintern innan man drar.

Randoms.

Random pics from random days.
 
Har ju som tidigare nämnt levt nomadlivet till max, och vaktade bland annat snälla Lindas fina lägga en helg. Jag levde minsann livet och tattade hårdbröd samt juice (lyxlirare man är såklart).
 
Sedan var det en utgång med fina gymnasieklassisar i Uppsalis. Bästaste.
 
Samt vikariejobb på skolan, en sådan där morgon då fransarna och håret båda vill vara följdriktiga så det måste såklart förevigas med ett stelt ego-kort. Sådär helt random.

Livet från Ockelbon (iPhone) 3.0: Januari.

Ett nytt år, samma gamla crappy mobilbilder. Men snart blir det nog förhoppningsvis en uppgradering till en iphone5 ska ni få se. (WOW ska hon kosta på sig det undrar ni då? Svar nej. Tar förhoppningsvis över moder jords fina gamla telle)
Hemma blev det classic jag och mor finmiddag "Smördegsinbakad fläskfilé med sallad och potatiskrutonger". Fancy va va va? // Mycket fika hemma i hemstaden. Alltid nice med mor då hon är så snäll och bjuder en fattig ynka student. // Väl tillbaka i hufvudstaden så fick man sig lite soliga morgnar till och med efter tentaperioden. Alltid tacksamt.
Haft så pass inspirerande lektioner så jag och Linda hellre ägnat tiden åt att ta kort med kinesiskt snyggfilter (big eyes, dockhud, you know). // Åkte hem en sväng till Jämtlandet mitt för att göra iordning inför Milano samt krama familj och släkt såklart. Plus äta älgkött såklart, prio. // Kram med (lilla) moder jord givetvis.
Alltså JA jag har fått privilegiet att överta moder jords Iphone 5 aka Ockelbo 3.0. Passar bra, ett nytt år, ny (begagnad) telefon, ny kamerakvalité. Därmed har jag ÄNTLIGEN tillgång till snapchat-filter (ÄLSKA HP-filter!!!). Man kan ju säga att jag har gått loss totalt, kommer i princip aldrig skicka en snap utan filter igen (åtminstone inte inom den närmsta framtiden). 
Lunchat med mor på Pause en sådan dag när vi verkligen crave:ade panini, sådär mycket så vi inte ens kunde hålla oss tills vi kom hem. // Ja..... knut-frisyr eller tovigt hår. Standard vid det här laget. // Bjöd mor på blåbärspannkakor och storfrukost såhär på helgen bara för att. Nej det är inte sant, syftet var helt enkelt för att mor förtjänade det och så mycket mer för att hon bara är bäst ingen protest. 
 
Första månaden på 2017 har börjat fin fint. Not too big of a difference from last year förutom lite mer kramar med släkt och vänner. Haha känns verkligen som att detta kommer att bli ett riktigt närhetsår där jag vill spendera så mycket tid jag kan med nära och kära, samt krama dem så länge jag kan (som sagt, typ samma som alla andra av mina år, men jag är av någon anledning lite mer extrem i år haha). Livet är så fruktansvärt jäkla kort så det är bara att älska, uppskatta och krama sina finaste så mycket man kan, så länge man kan. 

RSS 2.0

mcbnmcbn