Livet från Ockelbon (iPhone) 3.0: Juni.

Juni månad redan. Crazy.
Fingrabbarna anlände till Milano första dagen av månaden. Vilket var super kul. Bland annat fotbollsspel, matchande blåskjortor, parkhäng och aperitivo. 
Direkt efter de åkte fick jag mitt allra sista besök här nere. Nämligen barndomsvännen. Blev obligatoriska bilder framför Navigli och Duomo såklart. // Fick världens finaste present av henne från London: HOGWARTS SHORTS (!!!!) lever i dem hädanefter. No joke. // Självfallet god aperitivo en av dagarna med go' drinkarna till surjämtarna.
Meeeer pasta till folket såklart- // Lite egodag när jag väl finner orkan att kamma håret, och hör och häpna tom locka det. // Tentaplugget i lägenhet utan AC när det är 32 grader strålande sol utomhus är väl inte det mest optimala? Tur man har frysen i krislägen för att kyla ned sig lite iallafall. // Vattenmelon på balkongen är väl det mest svalkande som erhålles för tillfället.
Sedan var det dags för en välförtjänt tentapluggspaus då vi drog iväg på I-festival där Bastille, Martin Garrix och Justin Bieber minsann spelade. Det var  AMAZING. Chill-musik med Bastille, dansade loss till Martins dj-songs och suktade efter Bibban i 32 graders värme. Oerhört nice med festivalkänsla med fina människor.
Midsommarafton i Milano y'all! Vi införskaffade en gigantisk blombukett med vita blommor för ynka 200 spänn. Så 60 kr var för tre personer att göra fina kransar på, det är fina grejer det. Så vi ordnade kransarna hemma hos oss. // Min midsommarklädsel (dock ytterst svårt att ta kort på med mobilen på egen hand). ÄLSKAR denna byxdress (trots att jag är ovan att visa så pass mycket urringning, men 1) As skönt utan bh. Älskar det livet haha. 2) Så skönt med så lite på sig som möjligt i 35 stekheta graderna, både inne och utomhus. // Midsommarlunchen hos Ume-grabbarna, innan vi begav oss till parken för 5-kamp. 
Ja midsommar var nice. // Är även sugen på hipsterbrillorna som tidigare nämnt. Har ju haft mina gamla glajjor i snart 6 år, så är dags att byta möjligtvis? // The last supper innan alla börjar åka hem wäh. 
 
Då var juni över (!!!) och jag åker hem om 6 dagar. 6 dagar! En tentamen kvar, två avklarade. Vet att den ena har jag fått rättad och är klar, den andra får jag veta på måndag. Hoppas bara den sista går bra nu. För snart så är jag äntligen hemma. Det går nog inte att förstå hur mycket jag längtar hem nu när det väl börjar närma sig på riktigt. Det absolut första jag ska göra är att hoppa upp (lol, snarare ned för hon är så kort) i min fina mors famn och krama henne resten av kvällen. Saknat min lilla moder jord (svar JA, vi har onaturligt nära förhållande men I don't care, så blir det när det bara varit vi liksom). Så snart så snart.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se