Första utbytesdagarna i Milano.

En del av svennegänget.
 
Tämligen beskrivande bilder. De första välkomstdagarna har vi hållit hus i Campus Bovisa, som är på andra sidan staden. Vi kommer alltså inte gå där. Det var ett modernare mer nybyggt campus, men såg snarare ut som industribyggnader (modernt u know). Vårt campus lägger jag upp bilder på nästa vecka, Campus Leonardo, som är huvudcampus med gamla vackra byggnader (sådär som jag älskar såklart). Synd bara för det är såååå fina byggnader här, hundra år gamla vackra hus där det är graffiti nästan överallt vid sockeln och uppåt. Super tråkigt då det förstör, det ser aningen slummigt ut fast området egentligen är väldigt trevligt. 
 
Men iallafall så är vi ett gäng svenskar som funnit varandra (Per usual: *Hör att någon pratar svenska, går därmed fram* "Hej!! Är ni svenskar????!!!", ja typ något i den stilen haha.) och det är ganska skönt att ha ett svennegäng. Såklart är den delen av gänget som ska gå på Leonardo helblonda. Så när vi fyra går med varandra kan man onekligen spot the swedes bland alla italienare. Haha. Kan ju säga att det är många som stirrar, som om de aldrig sett blonda människor förut. Lite små creepy, då många stirrar utan att le, men det är väl bara att get used to it. Vill ändå träffa fler från andra länder, men det blir mer i klassen, där det blir engelska konstant.
 
Så vi har fått reda på allt praktiskt samt lunchat ute i solen, utforskat staden, ätit glass och fått lite tour av italienare som avslutades med öl. Så riktigt nice början. Plus jag och Erika unnade oss en fruktansvärt god brunch igår. Seriöst, totalt köpte vi saker, på bageri samt super market, för 30 kr per person. Bara bröden och croissanterna kostade bara 28 kr? Sedan är ost, kött, pasta och vin så oerhört billigt här i jämförelse med Svezia så det är lätt att bli kolhydratsneedy. Men det är nice, man får unna sig dessa 5 månader am I right?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se