Elin Pelin i Milano.

Hade finbesök över helgen.
 
Bästa vännen Elin flög nämligen ned till mig i Milano för lite välbehövlig kvalitetstid. Åhhh som jag saknat henne. Flipp och Vilda har jag inte träffat på snart ett år och det har gått över ett halvår sedan jag såg Elin sist. Så det var verkligen på tiden att få träffa bästa vännen.
 
Fint väder fick vi (minus sista spöregndagen, tack) och vi hann med de få sevärdheter som är värt att se här (Gick upp på Duomo-katedralen samt inuti den, hängde i Parco Sempione, hängde i Navigli och åt i Brera) samt fokuserade mer på god mat och vin. Var så skönt med en välbekant frisk fläkt hemifrån (plus all marabou och lingongrova hon tog med sig, jag ÄLSKAR ju de två tingen och har saknat de rejält. Svenska matvaror is the bomb.) 
 
Bästa finaste Elin, så himla glad att hon kom samt ledsen när hon åkte. Men det är lugnt, vi ses snart igen nu till sommar. Därmed är jag nu påfylld med lite ny energi för att orka tentaplugga inför midterms nu i maj. K Ä M P A. (tänker på alla marabou jag ska äta när jag kommer hem till Sverige haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se