Livet från Ockelbon (iPhone) 3.0: April. Part 1.

Ny månad, nya möjligheter. Månadens motto. Nedan kommer summering av månadens mobilbilder.
Inledde månadens första dag med outlet shopping i Serravalle. Så bra, och så god pizza på lunchstället vi åt. Blev dock rejält utslagna mot slutet (ni vet, sådär som man kan bli när man bara går längs en shoppinggata en hel dag).
Ja, ungefär så här trött var alla på vägen hem från shoppingen. Detta tillfälle var dock på väg dit, haha pigg mört. // Plugg-brunch // Sedan var jag och Erica på freakin' Grease musikal en söndag. Så himla random, då man förstod ändå vad som hände för att man sett filmen x-antal gånger, men så fort de went off script var vi helt lost. De sjöng dock fantastiskt och vi gick därifrån med ett stort leende på läpparna. Blir alltid så glad av peppiga musikaler.
Fina träd i vårt nya (lite mer shady) område. // Morgonjoggen och ÄNTLIGEN har vi någon typ av helkroppsspegel. Dock nere i trapphuset men ändå, det har inte existerat i någon av dessa två lägenheter. // Fotboll igen, denna gång Inter - Sampdoria. Där Inter faktiskt förlorade. Stackars hemmafans blev måttligt besvikna. // Skrev-bombad när vi tog en ego.
Här är vår nya lägga, längst upp med takterass i höghuset. Det är jätte fint, dock inte lika fint område tyvärr. // Less brud när biblan är smockad. // Godaste glassen med nutella. Dör lite. // Fina delar av skolan.
Älskar the old-timey trams som går från skolan till centrum. // Utgång med brudarna bara. Bästa utgången hittills.
Open bar-kväll. Farligt, men oerhört effektivt. Träffade på massa italienare och diverse nationaliteter samt avslutade kvällen på The club. // Fina campus.
Två bakis-brudar som väntar på världens segaste foodora-bud. Seriöst vi satt vid grinden och väntade samt hungrade ihjäl, medan han cyklade vilse. Men men vi fick den till slut. // Shady område vi bor i nu. Vissa ställen är helt nybyggda och fina, vissa helt förfallna slumområden. SKönt att det bara var för 12 dagar vi bodde där. Trots jätte fin lägenhet. // Aperitivo innan brud-utgång (plus Viktor såklart!). 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se