När lillen blir stor.

Finaste lillen har blivit stor.
 
Enorm mängd bilder I know. Men förstår som inte vart tiden tagit vägen. Min Leona, min lillasyster, fyllde 15 år för cirka 2 veckor sedan. Alltså 15??!!!! Fattar verkligen ingenting. Den sötaste bebisen som någonsin fötts (skojar verkligen inte, blessed with long lashes och finaste ögonen) som föddes när jag var 9, hon är nu 15 år och ska börja gymnasiet nästa år. Alltså snart kan vi gå på krogen tillsammans? Haha är jag så gammal nu?
 
Hur sjukt är det inte att kunna känna sån tillhörighet till en människa som man inte är släkt med till blodet? Vi delar inte samma DNA men ändå är hon min lillasyster. Som jag var barnvakt till när hon var liten. Lärde henne bästa grimasen: apan. Läste böcker och sagor för. Som jag nattade, och jag somnade lika frekvent då jag med haha. 
 
Jag får en liten inblick i hur min mor måste känna. Min bebis är nu stor. Hon har växt till en vacker, smart, omtänksam tjej och det ska bli så spännande att se vad hon bestämmer sig för att göra i livet. Vart hon hamnar, vad hon brinner för. 
 
Wääh blir lite blödigt men kan inte låta bli. Älskar min lilltjej som jag faktiskt måste börja inse är stor nu. Hon är ju faktiskt nästan 7 cm längre än mig så jag är väl lillen nu då. Bara att acceptera.
 
Älskar dig Leona. Finaste systern man kan ha.

Bortglömda dagar på smultronstället.

Glömde visst bort dessa höstiga bilder på Grimnäset mitt. Avslappning deluxe hos momma och Vicke, trots tentaplugg.

Días de los muertos.

De dödas dag - firandet för de döda i Mexico där vår fina Ceci dansade för fullt. 
 
Så himla fascinerad. Önskar vi kunde fira all helgonas på liknande sätt. Hylla hur våra avlidna nära och kära har levt istället för att sörja. Älskar härmed mexikansk musik, deras fina färgglada kläder och sötaste av alla måste ju vara små tjejerna som dansade. Hur söta? 

Livet från iPhone 3.0: Oktober.

Bara en månad kvar tills näst bästa månaden på året (!!!) (Juli är såklart bästa, 'cause it's my b-day) nämligen december och JUL. Längtar som alltid som en galning och vill börja få julstämning redan nu. Men måste hejda sig lite, det är tydligen inte socialt acceptabelt med julstämning ännu. Iallafall så kommer en liten recap av oktober månad från min mobil henan:
Slutet på skolan = tröttheten slår till. // Vann goodiebag på release av nytt BodyPump-pass. Jo men man tackar. // Kanelbulledagen. Unnade mig faktiskt en ynka bulle lol. Det såg minsann tortfigt ut på bild. // HP for life.
Hösten är här. Klart man tar lite egos då. // Pluggfrukost med Lindis per usual. // Död träningsJempa. // Bästa finaste moder jord som skickade namnsdagspaket till mig fullt med socker. She knows what is of the utmost worth to me. 
Middag hos el chef Puskas som fick det lite tufft med vissa pizzor. Stackarn, inte lätt med kräsna matgäster. // Alltid lika härligt att återförenas med min Mexico. // Reunion med mina Milano babes. Middag och vin hemma hos Rebecca innan vi begav oss mot 100 års-kalas (4 st 25-åringar då)
Bästa. // Fina karneval-Sara som fyllde år. // Därefter gjorde jag första tentan (som jag fick veta att jag klarat direkt) och drog såklart direkt hem till Jämtland och moder jord. Hon beskriver våra känslor bäst med dessa bilder på henne.
(Lol, jag är sämst på att fota mat uppenbarligen) Då hade hon minsann överraskning för mig med hotelnatt med spa, brunch, middag och frukost, som belöning för hon tycker jag jobbat så hårt. ÄLSKAR mama. Här är då ett urval av allt vi åt. Länge sedan jag åt så här mycket faktiskt under ett dygn haha.
Lite utomhusaktiviteter vid hotellets utegym, gotta stay in shape om man ska äta så bauta mycket haha. // Östersundet, dock väldigt gråväder just nu. // Så slog förkylningen till även för mig. Typiskt när man kommer hem till Jämtland och slappnar av, då bryter det ut. Happens every time.... Säger kanske något om att jag inte slappnar av tillräckligt i hufvudstaden perhaps? Halvstressad perhaps?
SOL // Fin höstdag hemma i Östersundet. // Smultronstället. // Back to Estocolmo och plugget. 
Mysmiddag med brudarna. // Main expression under regn-och gråvädret. // Så kallt i skolan så vi sitter i jackor och handskar. Humant. // Studiebesök.
 
 
Mycket mat, mycket träning, mycket godis, och ett efterlängtat hembesök (lol, som att jag varit borta länge, 7 veckor but still). Så en bra månad, trots att grå-perioden sakta börjar smyga sig på denna månad. Fasar för november.
 
 
 

RSS 2.0

mcbnmcbn