Årets första grillning.

Ma crew. (plus obligatorisk hopp-bild haha)
 
Första grillningen avklarad hemma hos Marcus med gänget och det blev grymt. Sol, vin, grillat, jacuzzi, bubbel, fint sällskap. Ja vad mer kan man begära på premiären?

Kris?

Stelt-leende-med-glugg-bilder. 
 
Om cirka 3 månader fyller jag minsann 25 år. Sjukaste. Känner mig fortfarande som 21 i sinnet och kommer nog göra det upp till 30. Jag har alltid trott att jag kommer få en enorm åldersnojja när jag fyller 25, när insikten slår mig att jag är närmare 30 än 20, att jag levt (förhoppningsvis) en fjärdel av mitt liv redan. Men jag har börjat inse att det kommer nog vara lugnt, tror istället allt kommer samlas upp till en fet 30-årskris. Yey can't wait. 
 
Nej då. I ärlighetens namn så gillar jag ändå att vara mellan 20 och 30. Det är lätt att glömma bort allt roligt man varit med om, och allt man åstadkommit under sina snart 25 jordsnurr. Jobbat hårt i 12 års skoltid för att ständigt försöka uppnå högsta betyg. Haft fina år både inom gymnastiken och främst fotbollstiden med grymma lagkamrater och sista åren fick man äran som lagkapten. Haft turen med de finaste vännerna jag ens kan föreställa mig, som jag antingen känt hela mitt liv, de senaste 17 åren, de senaste 9 åren eller de senaste 5 åren. Fantastiska vänner från olika perioder i mitt liv. Jag har även jobbat sedan gymnasieexamen och snart fullgjort 5 år på universitetsnivå. SJUKT. Ska även äntliga påbörja första riktiga jobbet efter denna utbildning. GALET. Under alla dessa perioder har jag haft det bästa stödet från min familj, mor, moffa, samt momma och Vicke. Det krävs inte så många människor egentligen för att uppnå lycka i mitt liv iallafall. Det viktigaste för mig är att omringa sig med omtänksamma, genuint empatiska och fina människor. 
 
Så ja. Låter som en rejäl skrytshow ovan, men tycker alla borde höja sig själv till skyarna lite så där ibland. Just för insikten att man faktiskt uppnått ganska mycket redan trots att det kanske inte känns så i stunden. Bara att vara en fin människa med värdefulla egenskaper räcker som prestation, beroende på vad man har för mål i livet liksom. Ja, denna brutta fyller 25. Galet, men ändå inte. Får hoppas på 75 minst lika givande år framöver, så länge jag får ha kvar mina fina människor omkring mig så länge som möjligt är jag nöjd. Det är ju trots allt det enda man behöver.

Ikea-trippen.

 
Den finaste lördagen på länge spenderades 6 timmar i diverse varuhus med dessa sköningar. De skulle ha saker till sina lägenheter, medan jag mest följde med för att äta köttbullar på Ikea och alla fikapauser (samt deras fina sällskap också givetvis, men prio mat). Min energinivå dog ut sakta men säkert, likt alla barn där, som nästan alltid sker när jag är inne på Ikea för länge. There is NO WAY OUT. Du måste ta dig igenom hela våningarna innan du når en exit. Galet haha. Men we made it, och kul var det minsann. De några tusenlappar fattigare, och jag cirkus 100 kronor fattigare. Billigaste maten jag ätit på länge, men nästan minst lika gott ändå. #Studentlivet

Götelaborg.

De enda bilderna jag knäppte med systemkameran i Göteborg.
 
Jätte fin helg hos bästa Elin i Göteborg, där vi bland annat hade Östersundshäng med Sara, som slutade med middag, Aperol spritz, massor med rödvin och kvällsslut på avenyn. Grym helg helt enkelt.

Nya frippan.

Nya frippan med lugg förevigas med cheezy bilder i mors kök. Som det ska vara liksom.

Påskhelgen.

Finaste påskhelgen på länge hos momma och Vicke. Sol, mat, pimpling och GODIS. Vad kan gå fel?

Livet från iPhone 3.0: Mars.

Sammanfattning av mars månad från iphonelinsen:
Italiensk afton med Milano-brudarna. Äntligen riktig pizza (bara ätit en sedan jag kom hem från Italien, alltså på cirka 8 månader). // Liten snabbvisit hem till Jämtland och finaste moder jord. Myste på med go' frukostar. // Finaste moder jord. // Lite ego när fransarna blir perfekta i jämtlandsluften. Allt är bättre hemma haha.
Massor med mys med moder jord. // Besök av momma och gammal hederlig plockepinn (som jag konstant spelade med momma när jag var liten). // BÄSTA presenten av finaste vännen Johanna som varit i London. HP for life.
 
Fortsatt arbete med ex-jobb. Våra bjälklagsmodeller tar sig. // Middagsmys med grabbarna. // Ännu mer middagsmys med bästa vän Johanna i Uppsala. // Fortsatt frukostmys där med amerikanska pannkakor. Märks det att man mest bara äter hela tiden? 
 
Solning dagen efter hos Johanna. Alltså vårsolen, ÄNTLIGEN. // Hemfärd, bra tajmat med våffeldagen (halvtaskig våffelbild, men märks ju att jag är sämst på att fota mat, för det är mitt minsta intresse att laga det haha). // Finaste hemstaden. // Jempan klippte lugg igen. Känner mig som mellanstadie-Jennsan but I like it. 
 
Nya frippan, men moder jord ville minsann inte förevigas med den på kort. Gotta choose your moments när man trycker upp en kamera i ansiktet på stackarn. // Massa längdåkning i finvädret hos moffa. Lyxen med egna spår som startar precis utanför hans hus. 
Bästa livet: underställ 24/7 och ugnspannkaka. // Påskhelg hos momma och Vicke i finaste påskvädret på LÄNGE.
Ja, det fantastiska vädret och dem fantastiska människorna. 
 
HUR bra månad? SÅ bra månad (Förmodligen för att en stor del av månaden spenderats hemma i bästa Jämtland).
 

RSS 2.0

mcbnmcbn