Dominikanska republiken.

 
Bildbomb från Dominikanska republiken på ex-resa med klasskamrater från KTH.
 
Super bra resa där vi var 30 pers som hyrde en egen jätte fin villa, med kock, bartender och strandläge. En jätte bra vecka helt enkelt med fina människor. Rekommenderar att åka dit (dock oerhört punktvis exploaterat, då det inte fanns mycket utanför dessa gated communities för dem resorts som fanns där men annars så)
 
Då har man bockat av Australien och Karibien inom loppet av de två första månaderna på 2018. Känns som ett bra år so far y'all.  

Livet från iPhone 3.0: Januari.

Lite vad som hänt genom iphonelinsen under första månaden på 2018:
Året påbörjades med tentor i förvånansvärt vackert vintrigt Stockholm. // Därefter bar det av till bästa vännerna i Australien. Tror inte fler ord behövs för att förklara hur amazing det faktiskt var. Blir lite små upprepning av bilder men vad gör det om hundra år när man har så snygga vänner?
Älskar arkitekturen i staden. Älskar parkerna. Älskar kusten och dess vackra stränder. Så fint helt enkelt. 
Great ocean road-turen såklart. Lite småbränd naken-Jempa i baksätet såklart och fina hoppbilder i vanlig ordning.
Best of both worlds: drinkkväll under pubrunda och godaste hamburgaren till bakismat dagen efter. Oslagbart. 
 
Brände mig sista dagen då vi ansåg att vi inte behövde solskyddsfaktor under 1 h powerwalk. Heh. Heh. Heh. Lol på den kan man säga. Vi ångrade oss bittert. Försökte skyla mig bäst jag kunde på flygplatsen på kvällen, när det blossade upp. Folk kollade lagomt snett på mig haha. // Födelsedagsfest för bästa Erika (som dessvärre endast fastnade i rörligt format på mobilen, så en liten bild på mig och fina Celine istället). // Därefter bar det iväg till Umeå med Lindis och våra handledare för att träffa ett företag gällande vårt examensarbete. 
Trevligt bemötande när vi fick privat skjuts från våra kompisar till företaget en bit utanför Umeå. // ÄLSKAR deras kontor. Stora fönsterpartier med finaste utsikten mot vattnet och solen. // Oerhört intressant och trevligt att höra deras idéer och se deras verksamhet. Plus väldigt generöst med allt de bjöd oss på, could get used to this kind of work. 
 
Så starten av 2018 har börjat på bästa sätt. Då januari har i princip endast bestått av fyra saker: sista (förhoppningsvis) tentorna, träning, Australien för att träffa bästa vännerna och examensarbete som är oerhört inspirerande. Ja. Bra start på nya året helt enkelt. Hoppas det håller i sig framöver.
 
 

RSS 2.0

mcbnmcbn